Junior Front-end Developer / Trainee (NL/EN)

Solliciteer nu

Junior Front-end Development Traineeship

Zorg voor de allerbeste klantervaring.

Fulltime | 32 tot 40 uur per week | Hoofdkantoor Groningen

Leer alle kneepjes van het vak.

Start als beginnend Front-ender en ontwikkel je net zo snel als Belsimpel. Door de constante groei zijn er ontzettend veel projecten waar je mee in aanraking zult komen. Voer verbeteringen door aan de hand van AB-tests, refactor code voor de toekomst en ga aan de slag met backofficepagina’s waar ontzettend veel collega’s dagelijks mee werken. Bij Belsimpel leer je het allemaal en wij helpen je op weg!

Wat doe je als Front-end Developer?

Als startende Front-end Developer bij Belsimpel heb je een belangrijke taak: jij zorgt ervoor dat maandelijks ruim een miljoen bezoekers op de efficiëntste manier de juiste informatie vinden door een gebruiksvriendelijke en snelle responsive website te ontwikkelen. Of ze nou op zoek zijn naar hun orderstatus of de beste aanbiedingen: onze klanten kunnen niet om je werk heen. Je gaat dan ook tot het uiterste om ze de best-werkende site aan te bieden.

Jouw invloed op de site bestaat uit vele elementen. Je feedback op de ontwerpen van de designer zorgt voor een logische en gebruiksvriendelijke indeling en vormgeving van de website. Je implementatie en uitwerking van AB-tests zorgen voor hogere conversies en tevreden klanten. Je eigen ideeën en passies krijgen ruimte om een plek in je werk te vinden en verrijken onze gezamenlijke codebase. Uit ervaring weet je wat de do's en don’ts zijn voor browsers op zowel mobiel als desktop. Uiteraard is je code om door een ringetje te halen, en dat vinden je collega's ook.

Naast je werk aan de site, zien ook al je collega's jouw werk op hun scherm verschijnen. Je werkt aan ons eigen front-end framework voor de backofficepagina's, zodat je back-end-collega's door middel van plug-and-play nieuwe features kunnen introduceren die er direct vertrouwd uitzien. Ook zien klanten je werk terug in alle bestelproces-mails en de automatisch gegenereerde contracten die ze bij hun bestelling ontvangen.

Zo werken wij

Inmiddels hebben we een development afdeling met meer dan 60 developers, onderverdeeld in meerdere teams. Elk team heeft eigen pagina’s of functionaliteiten waarvoor ze verantwoordelijk zijn en elk team bestaat uit front-enders, back-enders en een product owner. Als team werken zij zelfstandig aan alle features en wordt er onderling veel samengewerkt. In totaal hebben we op dit moment 8 front-enders verspreid over de verschillende teams.

Wekelijks is er een meeting waarin knopen doorgehakt worden. Denk hierbij aan lastige beslissingen met betrekking tot de functionaliteiten op de website of bijvoorbeeld onze zelfgebouwde backoffice. Naast de wekelijkse meeting heb jij dagelijks contact met de andere front-enders voor code reviews. Elke regel code wordt bekeken door je collega en deze kwaliteitscontrole helpt Belsimpel aan een sterk product, maar maakt onze developers ook elke dag een stapje beter.

Binnen Belsimpel geloven wij niet in gokwerk, om deze reden doen wij veel AB-tests om uit te zoeken wat het beste werkt voor onze klanten. Hiernaast loggen wij al onze errors in Sentry. Meerdere keren per dag checken wij op deze manier de werking van de website. Zo weten we zeker dat niemand voor verrassingen komt te staan.

Zie je iets dat anders moet? Laat maar horen! We staan open voor verandering en vanaf dag één tel je mee. Niet alleen ideeën voor het product waar je aan werkt, maar ook veranderingen op de werkvloer. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en besteden daarom naast het werk ook veel tijd aan leuke activiteiten naast werktijd, van bordspelavondjes tot een groot jaarlijks kerstfeest! 

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >500 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

Ben je slim, heb je een kritische blik en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van meer dan 500 collega’s? Dan zijn wij benieuwd naar wie jij bent! Wat vragen we van jou?

  • Een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding.

  • Je bent analytisch ingesteld en kunt je goed verplaatsen in de gebruiker.

  • Vrienden zouden je omschrijven als leergierig en een echte teamspeler.

  • Kennis en enige ervaring in werken met HTML, CSS en JavaScript.

  • Basiskennis van PHP en SQL is een pre. 

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner

Ben jij er volgend jaar ook bij?